Makale
Kodu | 4657 |
Eserin Orijinal İsmi | Küreselleşme Sürecinde Yöresel Gastronomik Ürünlerin Üretiminde ve Pazarlanmasında Kooperatifçilik Üzerine Bir Model Önerisi |
Türü | Makale |
Alan | İktisat |
Konu(lar) | Gastronomi; Kırsal Kalkınma; Üretim ve Pazarlama Kooperatifi |
Dili | Türkçe |
Orijinal Dili | Türkçe |
Yayın Yılı | 2018 |
Dergi İsmi | Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi |
Cilt No | 2 |
Sayı No | Ek 1 |
Sayfa Sayısı | 24 |
Sayfa Aralığı | 390-413 |
Keywords | Local Products; Gastronomy; Geographical Indication; Rural Development; Production and Marketing Cooperative |
Anahtar Kelimeler | Yöresel Ürünler; Gastronomi; Coğrafi İşaretler; Kırsal Kalkınma; Üretim; Pazarlama Kooperatifi |
Bilgilerin Alındığı Kaynak | DergiPark |
İnternet Kaynakları | https://dergipark.org.tr/tr/pub/guntad/issue/38617/447970 |