Makale
| Kodu | 4657 |
| Eserin Orijinal İsmi | Küreselleşme Sürecinde Yöresel Gastronomik Ürünlerin Üretiminde ve Pazarlanmasında Kooperatifçilik Üzerine Bir Model Önerisi |
| Türü | Makale |
| Alan | İktisat |
| Konu(lar) | Gastronomi; Kırsal Kalkınma; Üretim ve Pazarlama Kooperatifi |
| Dili | Türkçe |
| Orijinal Dili | Türkçe |
| Yayın Yılı | 2018 |
| Dergi İsmi | Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi |
| Cilt No | 2 |
| Sayı No | Ek 1 |
| Sayfa Sayısı | 24 |
| Sayfa Aralığı | 390-413 |
| Keywords | Local Products; Gastronomy; Geographical Indication; Rural Development; Production and Marketing Cooperative |
| Anahtar Kelimeler | Yöresel Ürünler; Gastronomi; Coğrafi İşaretler; Kırsal Kalkınma; Üretim; Pazarlama Kooperatifi |
| Bilgilerin Alındığı Kaynak | DergiPark |
| İnternet Kaynakları | https://dergipark.org.tr/tr/pub/guntad/issue/38617/447970 |